Selamat Datang Ke Lelaman Kelas Gerek 2009

Lelaman ini ditujukan khas buat murid-murid Kelas Gerek 2008.

Kesmuanya ada 22 orang yang mempunya keunikan yang tersendiri.

Diharapkan dapat bersua lagi...

Wednesday, September 8, 2010

Salam Eid Fitr 1431

Khusus buat semua pengunjung blog ini,

Saya ingin mengucapkan Salam Eid Fitr 1431. Ramadan telah meninggalkan kita dengan begitu cepat sekali dan masa seakan mencemburui kita semua.

Semoga sambutan tahun ini meninggalkan kenangan manis. Usah lupa pada mereka yang telah meninggalkan kita; lebihkan memberi daripada menerima.

Salam Eid Fitri. Maaf Zahir dan Batin.


Salam Syawal,

Cikgu 5Z@L

Sunday, June 6, 2010

Slamat Jln Cikgu 5ZAL

Hi Kwn2 dan cikgu.

Kwn2, cikgu 5zal akan pergi ke tokyo pada 6 hingga 12 jun ini. ucap kan la slamat pergi dan slamat pulang pada cikgu 5zal.

Cikgu 5zal, slamat jin. slamat pergi dan slamat pulang. Jaga diri cikgu baik2 apabila di sana.

Sunday, May 30, 2010

Selamat Bercuti

Hai, semua!

Setelah sekian lama kita tidak bersua, akhirnya dapat juga saya membaca khabar dari beberapa teman kamu.

Diharapkan kamu semua akan memanfaatkan cuti sekolah ini dengan sebaik mungkin. Bagi mereka yang tidak meraih keputusan yang tidak memuaskan, gunakanlah cuti sekolah ini untuk mengulang kaji pelajaran kamu.

Pada masa yang sama juga, gunakan masa lapang anda dengan melakukan pelbagai aktiviti yang menarik.

Sehingga ketemua pada lapangan yang lain. Selamat bercuti!


Ikhlas,

Cikgu 5Z@L

Thursday, May 27, 2010

Eaxm results saya

HI kwn2 dan cikgu.

Saya sudah dpt results saya.Ia tidak memuaskan kerana saya gagal satu subject iaitu geography saya..saya janji saya akan blajar dengan sungguh2 lagi dan pass semua subject saya untuk end of year exam.

Syed Ilyas

Monday, May 17, 2010

yoyoyoyoyo
assalammuailaikkum ((:

Da lame saya tak post . minta maaf semue .
whew , atlast , exam gonegone .
haha . exam dabes saya le enjoy .
exam tu , hmm , ok la . tk susah sangat .
tpyy ade question saya tak tahu buat . hehe .
so hentam . tu je saya ade .

terima kasih .
imran

Tuesday, May 11, 2010

Hmm betul2. Dah lama tak post... dan peperiksaan kami pun sudah habis. Hilang pun stress! Lagi pun nari hendak menonton Iron Man 2! Yaya!

@/\/\!R H@/\/\2@H

Exam Sudah Habis

HUrraayyy

Exam sudah habis...Blog kami ini agak sunyi ya..sekarang exam kita semua sudah habis saya harap kamu semua boleh menghabiskan sedikit masa untuk menulis sesuatu di blog ini...

Syed Ilyas

Tuesday, April 20, 2010

Selamat Hari Jadi

Hi semua,

Da lame eh kiter tk jumpe.. Saya di sini ingin mengucap kan kepada Cikgu 5zal kita Selamat Hari Jadi. Kita mendoa kan cikgu supaya cikgu sihat2 slalu,murah rezeki dan panjang umur. Kita juga ingin berterima kasih kepada cikgu kerana telah bersusah payah mengajar kita dahulu. Terima Kasih Cikgu dan SELAMAT HARI JADI.

Dari anak2 murid cikgu,
KELASGEREK.

Wednesday, March 10, 2010

Selamat Bercuti ;)

Hai semua,

Bagaimanakah dengan persekolahan anda sejauh ini? Saya pasti anda telah melakukan pelbagai perkara sejauh ini. Usah lupa juga untuk mengimbangi masa dengan bijak, O.K.

Saya akan bercuti sambil belajar bersama murid-murid pada bulan Mac ini. Diharapkan anda semua akan menggunakan cuti sekolah ini dengan sebaik mungkin.

Jaga diri dan juga kesihatan anda.

Pssst...Jangan asyik gunakan FB sahaja :P


Ikhlas,

Cikgu 5Z@L

Wednesday, March 3, 2010

From Hakim Winehouse :)

video

A Very Funny Video

Monday, March 1, 2010

Amacam semua ???

Sihat tk ?? tk sihat makan ubat ya .. hahah
Tahun baharu cina saya tidak ke mana2 . Saya cume
turun bawah dan main bola .. hehe . Itu sahaja ..

Your brother, Imran

Sunday, February 21, 2010

Ke Kuala Lumpur

Hi kwn-kwn..

Seperti yg telah saya janjikan, saya akan ceritakan tentang apa yg saya buat pada Tahun Baru Cina. Saya telah ke Kuala Lumpur. Kita sampai di hotel yg kami inap agak lewat. kita sampai pada pukul 8 malam. jadi apa bila kita sampai saja, kita pun rehat. hari kedua kita pergi membeli-belah dia Mid-Valley Megamall. Hari ketiga pula kita ke Genting Highland. Di sana saya tidak berpuas hati kerana di sana ada ramai sangat orang. cuaca nya pula sangat panas. sehinggakan saudara saya kena sunburn. selepas ke Genting, pada esok nya kita pulang ke Singapura.. itulah yang saya buat apabila saya di Kuala Lumpur.

Sehingga berjumpa di masa yg lain....

Syed Ilyas

Friday, February 19, 2010

HELLO!!

Heylo kwn2!!
dah lama saya tidak post...hahaha!
saya tengah sibuk dengan band..hiaz....
saya mahu minta maaf kerana tidak dpt pergi ke sekolah
Telok Kurau Primary School...saya mahu pegi tetapi saya ada
band tiap2 jumaat...
itu sahaja..
BUHBYE!



$h!r!N=)

Monday, February 15, 2010

Sunday, February 14, 2010

Selamat Bercuti

Hai, semua!

Saya ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat bercuti bersempena dengan sambutan Tahun Baharu Cina.

Moga anda memanfaatkan cuti panjang ini dengan melakukan perkara yang mendatangkan faedah dan meluangkan masa bersama teman-teman serta keluarga tersayang.

Sekian sahaja buat masa ini.


Ikhlas,

Cikgu 5Z@L

Thursday, February 11, 2010

Akan ke Kuala Lumpur

Hi kwn2...

Sudah lama kita tidak bersua .. saya sangat rindu pada kamu semua..Blog kami ini sangat sunyi. Saya ingin beritahu kamu semua jika tiada arang melintang, saya akan ke Kuala Lumpur bersama keluarga saya pada Tahun Baru Cina ini. Ia itu pada 13/2/2010 ini. saya akan ke sana selama 4 hari. insyallah saya pulang pada 16/2/2010.. selepas saya pulang dari Kuala Lumpur, jika ada masa, insyallah saya akan ceritakan pada kamu semua apa saya buat di sana..ini saja buat masa ini. Saya harap kamu semua dapat menceritakan apa yg kamu lakukan pada Tahun Baru Cina ini.

Hingga jumpa di masa lain.....

Syed Ilyas

Saturday, January 2, 2010

Selamat Tahun Baharu 2010

Hai semua!

Saya ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan
Selamat Tahun Baharu 2010 kepada anda semua. Semoga tahun ini lebih baik daripada tahun-tahun yang sebelumnya, ya.

Sehingga bersua di lain masa.


Ikhlas,

Cikgu 5Z@L